FFindo

Title: Love Button

Author: Joo aka @indahberliana ( follow me 😉 )

Main Cast:

-Park Chanyeol (EXO-K)

-Byun Eunji (OC)

-Kris Wu (EXO-M)

And other cast you can find them in this Fanfict.

Genre: Comedy (maybe), Romance (maybe) Family (maybe) pokoknya readers tentuin aja deh hehe.

Rating: PG-15

Disclaimer: semua cast (kecuali OC) punya tuhan semata. Dont Be Plagiator! Please RCL.

BIG THANKS TO missfishyjazz@myfishyworld.wordpress.com !! >< Nana eonni!! gomawo posternya yang DAEBAK!

A.N: *tutup kepala pake tangan* *digebukin readers* Jeongmal mianhae readerdul. Aku mem-post part ini sangat-sangat lama . DAN part ini kayanya Panjang bgt hehe. Mian kalo ceritanya belom seperti yang kalian inginkan. gomawo ya readers udah mau kasih saran sama author. Semoga pada suka ya. Tidak bosen-bosennya aku mengingatkan, jangan jadi plagiator, jangan jadi siders, dan please Read, Comment, and Like ya. Kasih juga kritik dan saran kalian (lagi) di komentar kalian. Karena aku sangat butuh butuh…

View original post 8,078 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s